På fredag

The+Feelies

Fredag 6. september snurrer vi plater etter konserten med det tøffe bandet Årabrot som  Bastard arrangerer. Bandet er jo ganske mørkt og støyete og vi skal etter beste evne prøve å ta vare på dommedagsstemninga etter konserten. Bauhaus anyone?! Vi kommer selvsagt til å bryte opp stemninga når det går opp for oss at verden ikke går under på slaget tolv. Det vi prøver å si er at det blir som vanlig solide doser indierock, elektronika etc. Velkommen!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>