Elias Jung ute med ny singel

Elias Jung er ute med singelen At the Station Blues, som også rommer låta Road to Freedom. Dette er låtar som vart spela inn i Nidaros studio i Trondheim med Håkon Aaltvedt bak spakane for ei stund tilbake. Dei to låtane lener seg meir mot countryen og countryrock samanlikna med tidlegare og framtidig materiale.

Elias Jung har med seg Guro Gjøsdal Grønbech på vokal, Gøran Bogstrand (bl.a. Tuna Laguna) på elektrisk gitar og kor, Vigdis Sjelmo (bl.a. Phy, Dog & Sky) på trommer, Øyvind Smidt (bl.a. Ida Jenshus) på fele og Fritz Flåmo Eidsvaag (bl.a. The Great Big Taters, Tuna Laguna) på bass. Coveret er laga av Robin Jensen.

At the Station Blues (mp3)
Singelen på Wimp og Spotify

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>