Johnny Flynn

Det er ikke så ofte det skjer lenger, men det vekker en spesielt god følelse når det skjer.  Jeg snakker selvsagt om å oppdage noe nytt – lyden av noe som var meg totalt ukjent før jeg i et heldig øyeblikk hører noen toner strømme gjennom rommet. Slik som når jeg nå nylig ble introdusert for noe som for meg virket tidløst, hver eneste tone og frase hugd ut i stein, musikk som en nesten kunne innbille seg å ta på med hendene.

Etter litt research dukket navnet Johnny Flynn opp.  Johnny Flynn er britisk, ca. 27 år gammel, og har sammen med bandet The Sussex Wit allerede rukket å gi ut to kritikerroste album (i tillegg til en rekke singel- og ep-utgivelser). Han er visstnok like mye skuespiller og poet som låtskriver og artist. Og for alt jeg vet, er Johnny Flynn allerede et godt innarbeidet fenomen i norske lytterkretser, men det bryr jeg meg ikke om. Jeg er storfornøyd med å ha oppdaget Johnny Flynn, og har nettopp skaffet meg skiva Been Listening (2010). Her er link til en fantastisk musikkvideo til ”Barnacled Warship”, som er å finne på sisteskiva.

Barnacled Warship NME Exclusice Video

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>