Stian og Vishnu

Tromsøbandet Vishnu har nettopp gjeve ut debutalbumet “Outskirts of Love” på Big Dipper, ei bra platesjappe og fin label i Oslo.  Guano Recordings har som mål å infiltrere alle rockeband nord for polarsirkelen slik at vi kan ta Tono-pengane deira, og Vishnu er intet unntak. Stian Grønbech aka Elias Jung har vore med på innspelinga og spelar også med bandet på konsertar i det ganske land. Sjå etter ein skjeggete fyr på tangentar om du er på ein av konsertane deira.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>