Eline Thorp og si:gur

Guanofabrikken låner forretningsideen til Ellos og Dressmann og inviterer til konsert fredag 19. november på Huset kafé med Eline Thorp og si:gur + The Beat Happening gratis med på kjøpet. Betre deal får du ikkje. Konserten er ein del av ein mindre turne i fylket.  Dagen etterpå spelar Eline og Sigurd på Sortland under ungdomsfilmfestivalen Laterna Magica. Dei gode folka i Sortland rockeklubb står bak arrangementet.

ELINE THORP
Eline Thorp kommer fra Hamarøy og bor i Bodø. Nylig ble hun plukket ut til å spille på by:Larm-festivalen i februar 2011. Hun liker å sammenligne seg med artister som Regina Spektor, Ingrid Olava, Moddi og Kråkesølv. X Rockeklubb har skrevet dette om Eline:

“Det hviler noe litt mystisk over Eline Thorp. Dog på et nydelig vis. Hun dukket opp fra intet og da hun sang under Kjerringråkk i april
overrasket hun oss alle. [..] vi ble tatt med storm, vi ble trollbundet. Denne unge piken er i besittelse av en svært karakteristisk stemmeprakt og vi er kanonsikre på at Eline Thorp er Hamarøys redningskvinne.”

SI:GUR
si:gur er Sigurd Lamark. Bodøgutten spiller sine egne små melodier med poetiske tekster på nordnorsk; Viser, om du vil. Sigurd er også frontmann i bandet Ihab som spilte på Leknes tidligere i vår. Si:gur er et trivelig pusterom, milde låter med fokus på de små tingene i livet. Tidlige morgener og seine kvelder.

THE BEAT HAPPENING
Dj Trond Jervell snurrer skiver etter konserten. Det blir ei god blanding; pop, folk, kraut, noe soul/funkish og litt blippblopp. Trond har nettopp flytta hit etter eit lengre opphald i ein av omskuleringsleirene som Vestvågøy kommune har etablert på hemmelege plassar på Austlandet. Velkommen til par-a-dis Trond!

Fredag 19. november. Døra opnar 21.00. Musikk frå 21.30. Billett 70 kr.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>