Last FM

Last FM var eit av dei første sosiale medium som gjorde det mogleg for oss å briefe med kva vi høyrte på ovanfor venner, arbeidsgjevarar osb: indieindieindieband, psykedeliske band frå Midtvesten som gav ut ein (1) singel i kjølvannet av The British Invasion på midten av 60-talet, konseptalbum frå tidleg 70-tal av hippiekollektiv i Køln inspirert av Stockhausen og med lause band til RAF etc.

Last FM lever i beste velgåande (eeh trur vi), sjølv om dei har fått sterk konkurranse i den seinare tid frå t.d. Spotify og Facebook. Guano Recordings har eige profil på Last FM og har lagt ut dei fleste utgjevingane våre på sida, no sist Sakte ut av fokus.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>