Dunderhonning i mediabilete

“Sakte ut av fokus” har fått sin første plateomtale i Dagsavisen. Avisa skriv mellom anna, “Dunderhonning vil neppe bli spilt på P1 og framstår ikke som utpreget folkekjære.” Og då kan vi i Guano Rec. gledeleg konstantere at bandet har lukkast med plata. “Sakte ut av fokus” har også fått ein fin omtale på Rockblogg. Sjølvlært gitarist Tore har blitt intervjua av NTB i samband med platesleppet. Saka har mellom anna dukka opp i Romdals Budstikke og Sunnmørsposten. Møre og Romsdal!

Sleppefesten vert 6. oktober på John Dee. Men det er mogleg å sjekke ut bandet i levande live før den tid. Dei spelar på Schous kulturbryggeri under Oslo kulturnatt fredag 24. september. Eit flott arrangement der nokre av dei 400 000 kunstnarane i Oslo får sjanse til å vise seg fram.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>