MESFT#12

Eg har samla saman nokre låtar av band som eg har høyrt på ein del i det siste. Ei låt med Jim O`Rourke frå den flotte plata Insignificance. Liker det musikalske prosjektet til fyren, både på eige hand og gjennom andre samarbeid som til dømes med Sonic Youth og Wilco. Broken Social Scene har vorte ein stabil leverandør av god musikk og det siste albumet er ikkje noko unntak. Tykkjer det er eit hakk betre enn det førre. Har tatt med eit fint spor frå ein 7″ som kom med vinylutgåva av Seven Swans til plateaktuelle Sufjan Stevens. Elles er det låtar med LoneLady, Cate Le Bon (bilete), Avi Buffalo, Tame Impala og Wavves.

Sjekk ut Musikk er som fuckings terapi for meg #12 på 8 tracks og litt anna speleliste på Spotify.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>