Sakte ut av fokus

Dette er ikkje ein post om merkevarebygginga til Guano Recordings, men eit innlegg om debutplata til Dunderhonning som kjem ut 27. september. Jess, Mistadobalina. 27. september. Plata heiter Sakte ut av fokus og har 11 spor. I den uuthaldelege ventetida er det mogleg å sjekke ut den digitale singelen Ny Aveny/Støv. To herlege låtar som representerer ulike sider ved bandet. Både den tette og energiske og meir luftige og søkande. Hehe. Låtene har allereie kome på Musikkonline og vil etterkvart kome på Wimp, Spotify, Itunes etc.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>